Visie

“Als je luistert naar de signalen van je lichaam, leef je bewuster en kom je in verbinding met jezelf.

Je verbindt lichaam en geest.

Je laat de energie stromen waardoor spanningen en blokkades verminderen of verdwijnen.”

Lichaam en geest zijn nauw met elkaar verbonden, maar dit is vaak onderbelicht in een wereld waarin presteren centraal staat en (bewust) voelen weinig aandacht krijgt.

Heb je lichamelijke klachten die steeds terugkomen en vraag je je af wat je hier zelf aan kan doen?

Voel je je gejaagd en wil je je stressniveau verminderen?

Wil je graag voeling krijgen met je lichaam, maar weet je niet goed hoe?

Sta je open voor de connectie tussen lichaam en geest? Je lichaam is de ingangspoort om te gaan kijken wat er nog meespeelt.
Ben je bereid om te kijken naar wat je klacht je wil vertellen? Sta je open om verder te kijken dan je klacht? Te merken dat je klacht meer is dan puur lichamelijk, maar ook verder kan komen van geblokkeerde emoties of vastgelopen denk- of gedragspatronen. Ik tracht naar de oorzaak van het probleem te gaan en niet enkel het symptoom of de klacht te behandelen.

Besef je dat je meer bent dan alleen je lichaam, dat je wil groeien en ontdekken waar je energie van krijgt? Ben je klaar om te luisteren naar je lichaam, naar wat je graag doet en wat je beter maakt? Ben je klaar om naar je essentie te luisteren?

Wat kan je verwachten?

- Lichamelijke spanningen en blokkades worden manueel aangepakt.
- Je wordt je bewust van je ademhaling.
- Je wordt je bewust van je houding in de ruimte.
- Je leert drukke, stressvolle situaties ombuigen door concrete oefeningen, zodat je weer ontspanning en vrijheid voelt.
- Je krijgt een beter zicht op je automatische gedachten die wel eens belemmerend kunnen zijn en je leert wat je hier aan kan doen.
- Je staat stil bij je essentiële verlangens. Hoe wil je je écht voelen?
- Je krijgt inzicht in welk gedrag je automatisch inzet wanneer je in stress bent en hoe je terug naar je essentie kan gaan.
- Je creëert innerlijke rust en stilte. Hierdoor zal je de verbinding met je diepste innerlijk leren ervaren en versterken.
- Je leert stoppen met doordoen en pikt de signalen van je lichaam op.

De verbinding tussen lichaam en geest zorgt voor een goede balans binnenin jezelf en bijgevolg ook tussen jezelf en je omgeving.

Luister naar je lichaam en wees je ervan bewust dat alle fysieke ziekten altijd een oorsprong in je mentale en/of emotionele leven hebben.

Het lichaam is een unieke bron van wijsheid om gelukkiger te zijn. Gebruik deze gave!

“When body meets mind. Luister naar het fluisteren van je lichaam, dan hoeft het niet te schreeuwen...”