Getuigenissen

De afgelopen maanden zijn niet gemakkelijk geweest voor mij. Omgaan met een verlies en het verwerken van een vertrouwensbreuk heeft me mentaal en fysiek erg doen wankelen.

Heftige emoties en een lading negatieve overtuigingen hebben impact gehad op mijn gezondheid. "Het leven deelt soms klappen uit", wordt wel eens gezegd. Maar op een tegenslag als deze was ik niet voorbereid.

Ik ben zo blij dat ik bij Kim heb aangeklopt. Haar begeleiding heeft écht wel het verschil gemaakt. Mede dankzij haar hulp kan ik vandaag zeggen dat ik opnieuw gelukkig ben.

Ik heb geleerd om opnieuw contact te maken met mijn lichaam. Door mijn aandacht te richten op mijn gedachten ben ik mij bewuster beginnen worden van de oorsprong van bepaalde denkprocessen en heb ik geleerd hoe ik deze kan ombuigen naar positieve overtuigingen. Het besef dat je je geluk gewoon in eigen handen hebt heeft me veel rustiger gemaakt. Het enige wat je moet doen is voelen en luisteren naar wat jouw lichaam je te vertellen heeft. Vertrouwen op dat buikgevoel en trouw blijven aan jezelf.

Deze nieuwe kijk heeft me sterker en veerkrachtiger gemaakt. Ik heb nog steeds moeilijke momenten, maar ik heb nu ook de technieken die me in balans houden.
De keerzijde van al dat verdriet en al die pijn is de weg die ik heb afgelegd naar mijn diepere zelf. Ik weet beter dan ooit wat ik nodig heb om me goed te voelen.

Dit groeiproces heb ik aan Kim te danken. Ze voelde op elk moment perfect aan wat ik nodig had. Dankjewel, Kim.

Caroline


Bij Kim ben je in veilige én goede handen! Met al haar expertise geeft ze je naast een goede behandeling ook nog inzichten mee zodat je (je) echt goed leert "voelen". Ze onderscheidt zich door haar holistische benadering die ervoor zorgt dat er diepgaand en met resultaat gewerkt wordt!

Een echte aanrader als je niet alleen een goede kinesist zoekt maar daarnaast ook bewuster in het leven wil staan en klachten wilt transformeren. Zo dankbaar dat zij op mijn pad is gekomen!

Sophie V., 32 jaar


Hallo Kim, ik wil je bij deze erg veel succes wensen met je komende uitdaging om heel wat mensen te helpen bij het vinden van hun EIGEN KRACHT. Je hebt me geleerd om mijn lichamelijke klachten te herkennen, die heel dikwijls het gevolg zijn van emotioneel verborgen verdriet. Zo was het bij mij althans het geval. Ik wil je bedanken om me te leren hoe dicht deze bij elkaar staan en hoe ik vanuit men eigen kracht weer mezelf kan voelen en ook verdriet toelaten.

Dit is de weg die mij stapje voor stapje samen met jou gebracht heeft naar meer rust in mijn MIND en het leren erkennen en aanvoelen van lichamelijke klachten, waar mijn BODY wel bij vaart. Ik ben hierdoor beginnen stilstaan bij wat ik niet meer wilde in mijn leven. Dit lukt me nu al aardig en het voelt goed voor mijn lijf en leden! Bedankt Kim voor je hulp om mezelf en de signalen beter te leren kennen!

M.P., 60 jaar


Mijn afspraken bij Kim leren me de waarschuwingssignalen van mijn lichaam te herkennen. Bewustwording is al een goede stap in de richting. Stressprikkels zijn helaas voor velen een dagelijkse realiteit en zijn onafwendbaar. Hoe ermee omgaan blijft een continue leerschool met vallen en opstaan, waarin Kim een geweldige coach is!

Kristin VDD, 39 jaar


Ik heb Kim leren kennen op een cruciaal moment in mijn leven, al had ik dat toen niet door. Ik ging altijd maar door, zonder naar mijn lichaam te luisteren. Totdat ik het niet meer kon negeren natuurlijk. Eerst was het mijn knie die blokkeerde, dan mijn schouder, mijn rug enzovoort.

Kim heeft mij eerst geholpen om de ergste pijn weg te halen. Maar omdat ik er niet echt door geraakte, werkte ze ook steeds meer met mijn emoties. En dat had effect.
Ik ben met een hele zware rugzak bij haar binnengestapt. Zij heeft me geholpen om die langzaamaan wat lichter te maken. Hij is nog niet helemaal leeg, maar een heel stuk beter draagbaar.

Op een bepaald moment had ik een terugval, kon minder dan de sessie ervoor. Ze heeft toen even de tijd genomen om de emotie boven te halen. Het resultaat was verbluffend, ineens kon ik terug veel verder gaan.

Kim voelt heel goed aan waar de oorzaak zit. Je moet het wel zelf oplossen maar zij reikt je alle mogelijke hulpmiddelen aan. Kwestie van te luisteren en willen mee te gaan in haar verhaal, dan kom je er wel.

Ik ben haar heel erg dankbaar.

P.C., 55 jaar


Ik heb de pech al lang tijd een kiné nodig te hebben, maar het geluk dat ik zo'n goede kiné heb gevonden! Kim heeft echt gouden handen! Ze past haar behandeling steeds aan aan dat wat ik nét op dat moment nodig heb.

Soms kan ik moeilijk functioneren als ik bij haar binnen kom en dan na haar behandeling, voel ik echt een wereld van verschil. Kim heeft niet alleen aandacht voor je lichaam, maar ook voor je geest wat ik (net als zij) heel belangrijk vind aangezien beide elkaar beïnvloeden. Kortom, Kim is echt een top kiné!

S.W., 34 jaar


Kine Winksele - When Body Meets Mind

Kine Kim Servranckx

Wil je graag meer weten over het When Body Meets Mind-programma, neem gerust een kijkje op de pagina Traject.

Alle kinesitherapeutische behandelingen vind je hier.

Wil je meer informatie? Je kan me e-mailen en je vindt me terug op Facebook.

Warme groet,
Kim Servranckx